13 a purtat noroc Rapidului din Buchin: 13-1 (7-1) cu Era S Comexim Caransebeş

În prima etapă a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş, Era S Comexim din municipiu a jucat duminică, 8 septembrie, la Buchin, una dintre cele mai puternice echipe ale acestei serii.

Şi chiar dacă primul şut pe poartă a aparţinut oaspeţilor, în minutul 1, cei de la Buchin au deschis scorul două minute mai târziu, când, dintr-o lovitură liberă, au mutat jocul pe stânga, iar I. Dragomir a reluat în plasă, cu un voleu de la 8 metri.

Acelaşi I. Dragomir a înscris şi golul cu numărul doi, în minutul 11, după care a „recidivat” în minutul 17, când, scăpat pe dreapta, l-a executat cu un şut sec din careu pe goal-keeper-ul caransebeşean.

După doar un minut, Nicoară a înscris pentru 4-0, pentru ca în minutul 28 să introducă balonul în plasă cu o lovitură de cap.

În minutul 30 a marcat Babă, iar în minutul următor Nicoară a scăpat din nou singur cu portarul caransebeşean, pe care l-a executat cu sânge rece, ducând scorul la 7-0.

Caransebeşenii au înscris în minutul 37, prin Puiu, dintr-un penalty dictat pentru un henţ în careu.

Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 50, în urma unei faze ai cărei protagonişti au fost Nicoară şi Bădeţ, acesta din urmă trimiţând calm, de la 18 metri, în poarta goală.

Nicoară a înscris golul cu numărul 9 al Buchinului în minutul 65, când a primit de pe stânga, de la Stanca, l-a păcălit pe Potcovaru şi a trimis în poarta goală.

Cel mai frumos gol al întâlnirii s-a marcat în minutul 70, când Feneş a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, ţintuindu-l pe linia porţii pe Potcovaru şi ducând scorul la 10-1.

În minutul 74 s-a făcut 11-1, Bădeţ profitând de mingea respinsă de portarul oaspeţilor la şutul lui V. Dragomir şi trimiţând puternic în plasă de la 16 metri.

Ştefănuţ şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 78, după ce a primit de la Bădeţ şi, cu poarta goală în faţă, a trimis de la 14 metri în plasă, ducând scorul la 12-1.

Ultimul gol al întâlnirii l-a marcat Stanca, el şutând sec de la 14 metri, fără speranţe pentru portarul Potcovaru.

Rapid Buchin: D. Călătoaie (min. 46, I. F. Dragomir), O. Bălan, M. Stepanescu, C. Nicoară, I. Feneş, C. Rotea, I. Dragomir (46, G. Bădeţ), G. Vlad (46, I. Roşu), D. Babă (46, N. Stanca), N. Ştefănuţ, V. Dragomir; rezerve: N. Tâţă, V. Achimescu. Antrenor, Dragu Ghena.

Era S Comexim: M. Potcovaru, F. Ardelean, O. Covaciu (46, C. Matei), P. Ştioapa (46, V. Marcu), B. Coman, F. Olariu, R. Cozma, P. Brânzan, P. Panduru, M. Puiu, P. Ianoşel; rezerve: C. Şendroni, C. Birăescu, M. Negrea, M. Spunei, L. Arnăut. Antrenor, Marius Puiu.

A arbitrat la centru Ionuţ Humiţa (Armeniş), asistat la cele două linii de Răzvan Nistoran (Oraviţa) şi Petru Hamza (Cruşovăţ).

Observatori: Duly Kelemen (Caransebeş) şi Marin Vărzan (Oţelu Roşu).

Comentarii