Accident la intrarea în localitatea Jupa. Din fericire, o singură persoană a fost rănită uşor

În această seară, la ora 19.15, pe DN 6, în apropiere de Jupa, patru maşini au fost implicate într-un accident rutier. Din fericire, din cele nouă persoane aflate în autovehiculele implicate, doar una a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta suferind răni uşoare.

Poliţiştii cărăşeni spun că din primele verificări rezultă faptul că un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani,nu ar fi păstrat distanța în mers față de autovehiculul din fața sa, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

„În urma impactului, cel de-al doilea vehicul ar fi fost proiectat în auto din fața sa, care la rândul său ar fi fost proiectat într-un al patrulea autoturism. Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 34 de ani, din ultima mașină, care a fost transportată la spitalul în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Alina Boieru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. La faţa locului au fost prezente şi echipaje ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Comentarii