Cei mai mici dintre reşiţeni au avut parte de clipe magice în centrul municipiului

festival teatru

Festivalul de teatru pentru copii de la Reşiţa a continuat astăzi, 5 iunie, cu o paradă minunată în centrul civic al municipiului. În ciuda faptului că vremea nu a prea ţinut cu organizatorii, copiii s-au distrat de minune alături de actori ai Teatrului de Vest Reşiţa, voluntarii de la Mansarda şi aşa cum ne-am obişnuit deja, dragonul simpatic al Teatrului pe Roţi din Arad.

Micuţii s-au simţit extraordinar, baloanele colorate fiind atracţia zilei, iar actorii arădeni Sorin Dorobanţu şi Nuţi Dorobanţu au găsit reţeta perfectă pentru a le atrage atenţia şi a le arăta câte puţin din arta teatrală. S-a dansat, s-a râs în hohote şi s-a aplaudat, iar cei mici au promis că le vor cere părinţilor să îi duc mai des în sala de spectacole a Teatrului de Vest Reşiţa.

Reamintim că în această perioadă la Reşiţa are loc „Lumea poveştilor”, cea de a doua ediţie a festivalului de tetarul pentru copii, iar mâine, 6 iunie, cei mici pot urmări spectacolul ”Micul Prinţ” ce va începe de la ora 10.00 la Cinematograful Dacia, iar la Teatrul de Vest va se va juca piesa „Frumoasa Rapunzel” tot de la ora 10.00.

Comentarii