Menu

Articol

Au petrecut împreună, dar au ajuns pe mâinile autorităţilor

În cartierul reşiţean Mociur, patru persoane au petrecut, în această dimineaţă, până la orele 5.30. Din păcate, totul s-a încheiat cu un imens scandal. Grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că, unei persoane i-a fost sustras telefonul proprietate personală dintr-un imobil situat în cartierul Mociur, din municipiul Reşiţa.

„În urma verificărilor făcute la faţa locului, jandarmii cărăşeni au constatat faptul că patru persoane de sex masculin au sărbătorit în decursul nopţii, în locuinţa numitului V.L., ascultând muzică prin intermediul unui telefon mobil conectat la un sistem audio. La un moment dat, uneia dintre persoane i s-a făcut rău şi datorită faptului că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, proprietarul l-a condus la domiciliu. La întoarcere, numitul V.L. a constatat lipsa telefonului mobil, deşi în apartament se aflau celelalte două persoane. Având în vedere faptul că cele două persoane susţineau că nu au cunoştinţă de împrejurările în care telefonul mobil a dispărut, acesta a sunat la numărul unic de urgenţă 112, reclamând faptul că i-a fost furat telefonul“, ne-a informat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa, pentru continuarea cercetărilor, bunul nefiind recuperat.

Powered by Jasper Roberts - Blog