Menu

Articol

Bikerii de la MC Trust Reşiţa se pregătesc pentru cea a XV-a ediţie a West Romanian Bike Week 2018

Râul Alb, va găzdui şi în acest an cea mai mare întâlnire a bikerilor din Caraş-Severin. Evenimentul va avea loc în 13-15 iulie, iar reprezentanţii Asociaţiei MC Trust Reşiţa spun că vor participa cluburi din Serbia, Ungaria, Austria, Germania, Italia şi Slovenia.

Gabi Kriesl, preşedintele asociaţiei a precizat faptul că pregătirile sunt pe ultima sută de metri. „Şi în acest an ne bucurăm de susţinerea municipalităţii, lucru care ne bucură. Este minunat că am reuşit să ajungem la cea de a XV, ediţie şi ne dorim ca de la an, la an să evoluăm. Tocmai de aceea, ediţie din acest an se numără printre evenimentele dedicate centenarului Marii Uniri”, a mai spus Kriesl.

Aşa cum şi-au obişnuit participanţii, la Râul Alb vor fi organizate concursuri specifice pasionaţilor de motoare şi nu numai. De asemenea, organizatorii au lansat invitaţia şi mai multor meşteşugari locali care sunt aşteptaţi să îşi prezinte lucrările, iar atmosfera va fi întreţinută de cei de la The Outsiders, Red Flame, Cactus Jack, Mist, The Crazy Plummer.

Powered by Jasper Roberts - Blog