Menu

Articol

Bucuria Sărbătorilor Pascale cu PES Caraș-Severin

Activiştii PES Caraş-Severin s-au deplasat în Săptămâna Mare la Anina și Reșița pentru a ajuta familii sărmane care au simţit cu această ocazie căldura semenilor. În Anina, trei familii s-au bucurat de această inițiativă, iar alte două din Reșița au simțit și ele  spiritul de solidaritate.

Acțiunea a fost parte a campaniei sociale „Culori De Primăvară”, ce se dorește  un proiect național, lansat de PES activists România. „Împreună cu liderii PSD, ne-am îndreptat atenția către persoanele defavorizate (familii izolate, familii cu mulți copii, persoane în vârsta) pentru a decora împreună ouăle de Paște și a le ura o primăvară frumoasă. A fost o  zi bogată în zâmbete și  culoare : am vopsit ouă împreună,  am jucat fobal, ne-am bucurat laolaltă .. A meritat ! Acțiunea continuă..”, ne-a mărturisit Marius Bălean, președintele PES Caraș-Severin.

Între cei care s-au alăturat acestui demers se numără parlamentarii  PSD de Caraș Severin, Miruna Internațional, prin Marin  Belei , Nona Iorga,  Simulescu Răzvan, Fara Petru, Valentin Blanariu,  Ioan Crina, Flavius Nedelcea, organizatia  PSD Anina.

Powered by Jasper Roberts - Blog