Menu

Articol

Caransebeşul dă piept cu Croaţia în finală

Viitorul Caransebeş – Rapid Buchin 8-1 (5-0)

Autor: 

Joi, 10 mai, s-a disputat cea de a doua semifinală a fazei judeţene a Cupei României, partidă în care Viitorul Caransebeş a întâlnit pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, pe Rapid Buchin.

Gugulanii au deschis scorul în primul minut, după ce oaspeţii au avut lovitura de începere, Avramovici recuperând o minge la centrul terenului, a pasat în adâncime, portarul Iacov a ezitat, mingea l-a depăşit, iar Nicola s-a trezit cu toată poarta goală în faţă şi a trimis, cu latul, în plasă.

În minutul 4, gazdele au beneficiat de un aut de pe dreapta, Valuşescu i-a trimis lui Imbre, iar acesta a şutat din unghi, de la 25 de metri, sub bară, ducând scorul la 2-0.

Un minut mai târziu, Nicola a pătruns pe partea stângă, a centrat în careu, iar Neagu, nemarcat la 8 metri, a făcut 3-0.

Oaspeţii puteau reduce din handicap în minutul 14, când Vlad a centrat de pe dreapta, iar Birăescu l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe Enache, lovitura de la 11 metri executată de Cărăuşu, în dreapta portarului, fiind respinsă în corner de goal-keeper-ul caransebeşean.

Gugulanii şi-au mărit avantajul în minutul 24, când Avramovici a primit de la Neagu şi a şutat năprasnic de la 25 de metri, fără speranţe pentru Iacov.

În minutul 30 gazdele au mai înscris o dată, prin Nicoară, care a pătruns perpendicular şi a trimis puternic, de la doar 10 metri, lăsându-l fără replică pe nou-intratul între buturi I. Dragomir.

Oaspeţii şi-au trecut şi ei în cont o ocazie în minutul 36, când P. Isac a intrat în careu pe aripa stângă, a şutat puternic la colţul scurt, însă Birăescu a reţinut cu siguranţă. În minutul 42, Cărăuşu a centrat bine de pe dreapta, reluarea cu capul a lui Enache ducându-se puţin pe lângă vinclul drept al porţii gugulane.

Prima ocazie de gol din repriza secundă a aparţinut oaspeţilor, în minutul 48 Cărăuşu lansându-l pe stânga pe P. Isac, şutul acestuia, de la 18 metri, la colţul scurt, fiind respins de lângă bară de nou-intratul Socaci.

Cum ocaziile se răzbună, în minutul următor Imbre a centrat pe jos de pe dreapta, iar Nicola a trimis de la 8 metri, cu latul, în plasă.

În minutul 55, cei de la Buchin şi-au trecut în cont o bară, prin Enache, care a reluat de la 6 metri centrarea venită de pe stânga, de la Dovlete.

Două minute mai târziu, acelaşi Dovlete a centrat din nou, de pe aceeaşi parte, însă de această dată Marina nu a mai greşit ţinta, reluând, imparabil, în plasa porţii caransebeşene.

A fost 7-1 în minutul 80, după ce Nicola a şutat puternic, I. Dragomir a respins, iar Neagu, pe fază, a trimis în plasă.

Scorul final a fost stabilit în minutul 90, de Nicola, cu un şut plasat de la 14 metri, care a făcut inutilă intervenţia lui I. Dragomir.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu (min. 46, D. Socaci), O. Bălan, Al. Nicola, Gh. Valuşescu, G. Negrei, C. Bloju, A. Neagu, N. Imbre, C. Nicoară, Al. Avramovici, B. Gulea. Antrenor, Ion Bica.

Rapid Buchin: M. Iacov (26, I. Dragomir), V. Dragomir, S. Dovlete, Gh. Vlad (77, A. Nedelcea-Rotescu), P. Isac, I. Drăgoi, R. Căruşu, M. Marina, A. Slidak, I. Curcanu (27, Z. Isac), D. Enache (62, D. Nedelcea); rezerve: I. Slidak, M. Drăgoi. Antrenor, Dragu Ghena.

A arbitrat la centru Constantin Stamatoiu, asistat la cele două linii de Miomir Novacovici şi Samuel Gruescu. Observator: Remus Orleanu.

În cealaltă semifinală, AS Croaţia Clocotici s-a impus cu scorul de 6-0 în faţa celor de la AS Voinţa Răcăşdia.

Powered by Jasper Roberts - Blog