Menu

Articol

Caransebeşul, mai mic, dar mai... mare ca Hunedoara

Autor: 

Miercuri, 21 februarie, Viitorul Caransebeş a jucat cel de-al treilea meci de pregătire, în deplasare la liderul Ligii a IV-a din judeţul vecin, FC Hunedoara, gugulanii impunându-se în final cu scorul de 3-2. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 22, când Nicola, aflat pe aripa stângă, a trimis un şut din careu, la colţul lung, făcând inutilă intervenţia portarului advers.

Gazdele au egalat în minutul 34, pentru ca patru minute mai târziu să treacă în avantaj, stabilind scorul pauzei.

Gugulanii au egalat în minutul 52, prin acelaşi Nicola, care a reluat din voleu centrarea venită de pe dreapta, de la Neagu. Scorul final a fost stabilit în minutul 80, de Stoichescu, care a profitat de şutul-centrare trimis de Nicoară, care a căzut pe transversala porţii hunedorene, urmărind balonul şi împingându-l în poartă.

Au mai avut ocazii de a înscrie Neagu (min. 10, 28, 70), Stoichescu (min. 14) şi Dumitru (min. 88).

Antrenorul Ion Bica i-a trimis în teren pe C. Birăescu, R. Covăsală, M. Mariţescu, B. Gulea, Al. Ciucur, Al. Nicola, A. Neagu, C. Stoichescu, Gh. Valuşescu, N. Imbre, pe parcurs mai intrând Al. Avramovici, Al. Dumitru, C. Nicoară şi I. Feneş.

Următoarea partidă de verificare a gugulanilor este programată pentru sâmbătă, 24 februarie, de la ora 15, când vor evolua tot în deplasare, adversară fiindu-i echipa de Liga a III-a Şoimii Lipova.

Powered by Jasper Roberts - Blog