Menu

Articol

0 Comentariu

Ce au în comun consilierii judeţeni PSD şi PNL? Nimic!

Şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Caraş-Severin, desfăşurată miercuri, 8 noiembrie, ne-a arătat încă o dată cât de dezbinat este acest for judeţean. Acuzele aduse de-o parte şi de alta nu ne mai surprind, dar nici nu fac bine judeţului.

Silviu Hurduzeu, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a ţinut să-şi exprime mâhnirea faţă de cele întâmplate ieri când consilierii liberali au părăsit sala în semn de protest. „Au fost şase puncte pe ordinea de zi, dintre care, două au fost aprobate. Cele două proiecte de hotărâre care au obţinut numărul de voturi prevăd modernizarea DJ 581, intersecţie cu DJ 586A (Secăşeni) – intersecţie cu DN 57 (Grădinari), acest segment de drum fiind depus pentru finanţare pe Programul Operaţional Regional. În acest sens, trebuie depuse anumite clarificări, solicitate de ADR Vest. Valoarea totală a proiectului Modernizare DJ 581 este în cuantum de peste 20,3 milioane lei, din care, contribuţia proprie a Consiliului Judeţean Caraş-Severin este de 2% din valoarea eligibilă, respectiv, 257 mii lei.

Celelalte patru puncte aflate pe ordinea de zi nu au reuşit să treacă, având în vedere că necesitau două-treimi din numărul consilierilor judeţeni. Grupul de consilieri PNL, însă, a decis să nu voteze şi să părăsească sala de şedinţe”,, a mărturisit preşedintele CJ Caraş-Severin.

Powered by Jasper Roberts - Blog