Menu

Articol

Cei mai mulţi cărăşeni vor să petreacă sărbătorile pascale la pensiunile din ţară

Începând cu acest an, Vinerea Mare, ultima zi de vineri înaintea Paștelui, a devenit zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează, așadar, salariații se vor bucura, de o minivacanță de patru zile. Cei mai mulţi cărăşeni au decis să petreacă sărbătorile pascale la pensiunile din ţară sau în străinătate, conform mai multor reprezentanţi ai agenţiilor de turism din municipiul Reşiţa.

Ofertele pentru această perioadă sunt aproape epuizate, cel mai căutat loc din ţară fiind Băile Felix. Reprezentantul unei agenţii de turism din Reşiţa spune că şi litoralul românesc este la mare căutare, mai ales că şi anul acesta, potrivit prevederilor în vigoare, bugetarii din instituțiile și autoritățile publice, precum și din cadrul operatorilor economici ai statului pot beneficia de voucherele de vacanţă, până la 30 noiembrie 2018. Acestea au un cuantum de 1.450 de lei (valoarea actuală a salariului minim brut pe economie).

Doi adulţi, plătesc pentru trei nopţi, plus mesele festive, chiar şi 2.000 de lei la un hotel de patru stele, iar un pachet la un hotel de trei stele a putut fi cumpărat cu 1.640 de lei. Pentru perioada estivală, cărăşenii se îndreaptă către litoralul românesc, iar Grecia şi Turcia rămân în topul preferinţelor pentru concediul 2018.

Powered by Jasper Roberts - Blog