Menu

Articol

Concertele din Poiana Golului au reuşit să îi mulţumească pe fanii rockului

Noua locaţie pentru concerte din Dealul Golului a adunat aseară sute de reşiţeni. Cu toate că mulţi au fost circumspecţi în ceea ce priveşte numărul celor care vor participa, mare a fost surpriza atunci când calea de acces pietonal spre locul evenimentului a devenit cea mai aglomerată zonă. În poiană, atmosfera a fost una incendiară, iar pe lângă faptul că trupele au fost la înălţime, reşiţenii s-au bucurat şi de atelierele custom moto&bike şi de tatuaje. Mai mult decât atât, au fost amenajate zone de relaxare unde reşiţenii au putut să stea în hamace.

Pe scenă au urcat, pentru început, trupe reşiţene, Red Flame, Cristi Iakab & The Road Band, iar sârbii de la Cactus Jack şi Melmac Riders, au reuşit ofere publicului un show de excepţie. Cele mai aşteptate trupe ale serii au fost însă Bucovina şi Zdob şi Zdub.

Veniţi din celălalt colţ al ţării, cei de la Bucovina au încins Poiana Golului, care a răsunat de vocile reşiţenilor atunci când băieţii au anunţat că urmează piesa „Mestecăniş”, foarte apreciată de fanii trupei. Mai mult decât atât, publicul a primit foarte bine şi noua piesă a celor de la Bucovina, lansarea celui mai recent album fiind programată în luna decembrie.

În ciuda faptului că era mult trecut de miezul nopţii atunci când cei de la Zdob şi Zdub au urcat pe scenă, fanii au cântat şi dansat alături de ei. Petrecerea s-a terminat la orele dimineţii, în jurul orei 3 numărul celor care se mai aflau încă pe Dealul Golului fiind încă mare.

Astăzi, 7 iulie, între orele 10 şi 18, în Poiana Golului vor continua activităţile, deoarece organizatorii au pregătit un concurs de mountain-bike şi la final un DJ show.

Powered by Jasper Roberts - Blog