Menu

Articol

0 Comentariu

CSM Şcolar Reşiţa a învins la Deva şi merge mai departe în Cupa României!

Autor: 

Antrenorul Roco Sandu şi elevii săi, fotbaliştii de la CSM Şcolar Reşiţa, şi-au respectat promisiunea, aceea de a încerca să meargă cât mai sus în Cupa României, pentru a aduce în Valea Domanului, o echipă din eşaloanele superioare, poate chiar de Liga I. Reşiţenii au învins, astăzi, pe CNS Cetate Deva, echipă cu care se află în competiţie şi în campionat, în Seria a IV-a, din Liga a III-a, după un meci echilibrat, în care ambele echipe s-au bătut pentru victorie, însă echipa din Reşiţa a fost mai inspirată la finalizare.

Prima repriză a fost echilibrată, fără multe faze de poartă, echipele jucând cu prudenţă. În repriza a doua, antrenorul Roco Sandu i-a introdus în teren pe mijlocaşul Cristian Poiană şi pe atacantul Sebastian Velcotă, cei doi aducând un plus de consistenţă atacurilor reşiţenilor. Singurul gol al meciului a fost înscris în minutul 68, de către Velcotă, acesta reluând în poartă o minge respinsă de către portarul gazdelor, dupoă un şut al lui Himicinschi. După golul reşiţenilor, gazdele au fosţat egalarea, însă apărarea şi Zimmermann au respins atacurile devenilor. Astfel, scorul final a fost 1-0 pentru CSM Şcolar Reşiţa, care merge mai departe în Cupa României, în turul al 4-lea.

De remarcat că începând din acest an, echipele care ajung în turul 4 din Cupa României sunt premiate de către FRF. Învingătoarele din turul 4 vor încasa 3000 de euro, iar echipele învinse câte 1000 de euro.

CSM Reșița: Zimmermann - Iova, Doda, Banac, Muselin, Costin, Breșneni, Vaștag, Negoescu, Beloescu și Himcinschi. În repriza a doua, au mai jucat: Poiană, Velcotă și Săndescu.

CSM Reşiţa va juca vineri, 15 septembrie, în deplasare, cu CSM Lugoj, în etapa a 4-a din Seria a IV-a a Ligii a III-a.

 

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog