Menu

Articol

Cu fiecare conducere nouă, cuvântul de ordine în Valea Domanului este reconstrucţia echipei!

Pentru prima oară de la preluarea funcţiilor de director şi de antrenor principal la CSM Şcolar Reşiţa, Cristi Bobar şi Leo Doană s-au aflat astăzi, împreună, în faţa ziariştilor, răspunzând întrebărilor acestora legate de situaţia grupării din Valea Domanului. Dacă Doană se întoarce la conducerea echipei după un an şi jumătate, în cazul lui Bobar au trecut numai puţin de şapte ani!

Bobar şi-a exprimat bucuria revenirii la echipa de suflet, dar şi dezamăgirea în privinţa situaţiei de la club unde problema promovării echipei în eşalonul doi al fotbalului românesc nu-şi mai are rostul de discutat în acest moment.

„În cele trei săptămni care au trecut de la întoarcerea mea la clubul de la care am plecat la doar 24 de ani, mi-am făcut o idee despre situaţia de aici. Eu am un mandat pe patru ani, iar în urma discuțiilor purtate cu domnul primar și domnii consilieri am stabilit că obiectivul meu este să fac o reconstrucție totală la CSM Reșița. Până în iarnă vom face o analiză foarte clară a lotului de jucători, pentru că nu ne face cinste locul pe care îl ocupăm acum în clasament, mai ales că la Reșița sunt condiții de Liga a II-a. Până în momentul de față am reziliat contractele,de comun acord, a trei jucători: Curtuiuș, Miranda și Mardare”, a mărturisit Cristi Bobar.  

Există discuţii pe aceeaşi temă cu încă doi jucători, ale căror nume nu au fost dezvăluite. Partea proastă este că va fi greu să se aducă fotbaliști în acest  campionat, deoarece: „din punctul meu de vedere, șansele de promovare sunt extrem de mici. Trebuie să fim realiști și să nu ne mai mințim că o să facem și o să dregem. Este o diferență mare de puncte față de primul loc”, a ţinut să lămurească lucrurile Cristi Bobar.

În privinţa numirii lui Leo Doană ca „principal”, noul director a fost categoric: „Îl cunosc de şase-şapte ani și cred că Doană este cel mai în măsură să conducă această echipă, deși este un moment foarte greu”.

La rândul său, Leo Doană a spus că, una dintre cauzele pentru care echipa se zbate în mediocritate este şi pregătirea din vară a jucătorilor, care din punct de vedere fizic sunt la pământ.

 „Nu vreau să vorbesc de cei care au fost înaintea mea, pentru că nu e frumos, dar  la Ghiroda am stat cât de cât bine în teren, iar în minutul 60 mi-au spus că au căzut fizic.  Am stat de vorbă cu jucătorii, am făcut marți un antrenament fizic cu ei și au început să se vaite, ceea ce nu este OK, în condițiile în care mai sunt cinci-şase etape. Nu am venit să-i alerg, să-i dau peste cap, stau foarte mult de vorbă cu ei, cred că din punct de vedere fizic, și tactic puțin, sunt deficitari. Sper ca până în iarnă să reglementez aceste aspecte”, a ţinut să precizeze antrenorul.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog