Menu

Articol

Cutremur în PNL! BPL Caransebeş a fost dizolvat, iar Felix Borcean a pierdut şefia organizaţiei

Felix Borcean

Şedinţă furtunoasă în Biroul Permanent Judeţean al PNL Caraş-Severin desfăşurată astăzi, la Reşiţa. Cu un singur vot împotrivă, Biroul Politic Local Caransebeş a fost dizolvat la propunerea lui Marcel Vela, preşedintele organizaţiei judeţene, iar la şefia acestuia a fost ales city-managerul Andrei Ungur. În urma acestei mişcări, primarul Felix Borcean a devenit simplu membru de partid.

Veştile proaste pentru Felix Borcean nu s-au oprit aici, el pierzându-şi locul din Biroul Permanent Judeţean, tot la propunerea lui Vela. Între motivele invocate, neparticiparea la şedinţele BPJ, şedinţele BPL Caransebeş se ţineau rar şi, cel mai grav, a vorbit urât, în public, partidul şi conducerea acestuia.

Din informaţiile noastre, singurul care a avut curaj să-l înfrunte pe Marcel Vela a fost Traian Smultea, consilier judeţean, despre care se ştia că este un apropiat al preşedintelui PNL Caraş-Severin.

În noul BPL Caransebeş nu se mai regăsesc consilierii judeţeni Traian Smultea, Ioan Cojocariu şi Dumitru Rujan, în schimb au apărut nume noi despre care gurile rele spun că nici măcar nu au participat în campaniile din 2016.

Powered by Jasper Roberts - Blog