Menu

Articol

Dăruieşte lucrurile pe care nu le mai foloseşti la Free Ocico

Voluntarii reşiţenii organizează mai multe evenimente importante în următoarea perioadă. Săptămâna Națională a Voluntariatului își propune a fi pe plan local un eveniment major de tineret, corelat cu alte evenimente similare ce se desfășoară la nivelul întregii țări. Evenimentul este unul organizat la nivel național anual menit să mobilizeze cât mai multe organizații și pe voluntarii cu care aceștia lucrează, pentru a atrage sprijinul comunității spre acesta și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Mâine, 15 mai, începând cu ora 17.00, la cafeneau de lângă Teatrul de Vest Reşiţa, are loc Free Ocico. Reşiţenii pot să aducă haine, obiecte casnice, jucării, pantofi, care le-au rămas mici sau mari, care nu le mai sunt de folos, dar care ar putea fi folosite de alte persoane dezavantajate.

„Participanții la Free Ocico vor putea pleca acasă cu câteva „piese” pe care alții le-au adus şi care li se potrivesc, iar hainele colectate vor fi donate unui Charity Shop. Anul acesta invităm iubitorii de plante să vină la Free Ocico și să dăruiască plantele pe care le au în plus sau pe care vor să le dăruiască. Fiecare dintre noi are un ghiveci, două de flori care prisosește sau nu-și mai găsește locul potrivit și pe care am putea să îl dăruim. Am văzut că se face acest schimb de plante în orașe din țară și am îmbrățișat și noi ideea”, spune Dana Lupşan, coordonatoare Centrului de Tineret Mansarda Reşiţa.

Powered by Jasper Roberts - Blog