Menu

Articol

Datorită lui Silviu Dan Avram, „Stelele Banatului” se întâlnesc din nou la Caransebeş

Silviu Dan Avram este un om de afaceri din Caransebeş, dar înainte de aceasta este un mare sufletist. Unul dintre acele personaje frumoase, un altruist care pune bucuria altora mai presus de a sa. Chiar şi atunci când mărturiseşte că renunţă la un lucru, nu pentru că aşa vrea el, ci pentru că alţii îl determină să facă aşa prin atitudinea lor faţă de el, o ia de la capăt şi continuă cu aceeaşi îndârjire.

Aşa cum s-a întâmplat în cazul competiţiei „Stelele Banatului” la fotbal, rezervată foştilor fotbalişti de performanţă. Anul trecut, Silviu Dan Avram anunţa, cu regret, că ediţia aceea avea să fie şi ultima pe care el o iniţiase şi o promovase ani la rândul. Suportul financiar al autorităţilor a reprezentat cauza hotărârii pe care o luase promotorul acestei competiţii.

La un an de la acea declaraţie, Avram revine cu o veste bună pentru fostele glorii ale fotbalului românesc, dar şi pentru iubitorii fotbalului din Caransebeş, reînodând tradiţia. Astfel, în zilele de 3-4 februarie, localnicii vor avea posibilitatea să vadă din nou la treabă câteva dintre fostele vedete care vor evolua, amical, în competiţia „Stelele Banatului”, ajunsă la ediţia a V-a.

„Anul trecut am declarat că nu mai pot susţine singur o competiţie de acest gen, anul acesta revin asupra deciziei, pentru că am primit asigurări de sprijin din partea administraţiei locale, a primarului Felix Borcean”, ne-a mărturisit Silviu Dan Avram.

Vor fi prezente zece echipe de old-boys din Timişoara, Reşiţa, Arad, Hunedoara, Lugoj, Oţelu Roşu, Moldova Nouă, Băile Herculane, Anina-Oraviţa, Berzasca-Bozovici-Băile Herculane şi Caransebeş. Sunt aşteptaţi să fie aplaudaţi pentru driblingurile, deposedările şi, mai ales, golurile lor, fotbalişti precum: Belodedici, Iosif Rotariu, Varga, Bătrânu, Hrimler, Băban, Văetuş, Gălan, Potocianu, Florea, Marcu şi mulţi alţii.

În comitetul de organizare, alături de Silviu Dan Avram, iniţiatorul competiţiei, se regăsesc Primăria şi Consiliul Local Caransebeş, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Caromet Caransebeş. 

Dan Avram, în mijloc

Powered by Jasper Roberts - Blog