Menu

Articol

„Din inimă, pentru inimă“, campania Spitalului Judeţean Reşiţa pentru dotarea Secţiei de Cardiologie

În nenumărate rânduri managerul al Spitalului Judeţean Reşiţa, Waldemar Murgu, a precizat că îşi doreşte ca actul medical din municipiu să fiu unul de calitate. În ultima conferinţă de presă a conducerii spitalului, Waldemar a ţinut să precizeze faptul că a reuşit să contacteze mai multe ONG-uri din Austria şi Germania, dar că pentru dotarea secţiilor trebuie acţionat şi pe plan local.

Echipa managerială face un apel și către comunitatea locală să dea dovadă de solidaritate pentru asigurarea unor condiții spitalicești optime, în care calitatea actul medical să primeze.

„Ne dorim să cumpăram un ecocardiograf performant pentru Secția Cardiologie unde, anual, sunt tratați aproximativ 3.000 de pacienți. Ecocardiograful este vital pentru pacienți, iar un astfel de aparat costă aproximativ 25.000 de euro“, spune Roxana Bălan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Reşiţa.

În acest sens, a fost deschis un cont special pentru donații în cadrul asociației Spitalului Județean de Urgență – „Salus Remedis“, la banca Raiffeisen, unde persoanele care doresc să se implice în campania noastră de strângere de fonduri pot face donații în bani sau, pur și simplu, pot ceda cei 2% din impozitul pe venit ori 20% din cel pe profit, în cazul persoanelor juridice.

Numărul contului este: RO36 RZBR 0000 0600 2065 5507

Powered by Jasper Roberts - Blog