Menu

Articol

Donație de la Lions Onix pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița

Clubul Femeilor de Afaceri Lions Onix Reşiţa a donat, astăzi, Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Secția de Pediatrie, mobilier, constând în dulapuri și noptiere, precum şi două injectomate noi pentru tratamentul copiilor.

Referindu-se la acest moment, dr. Felicia Quint, preşedinta Lions Onix Reşiţa şi şefă a Secţiei Oftalmologie din Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a ținut să precizeze: „Clubul nostru a finalizat un proiect iniţiat în urmă cu câteva luni, şi anume, dotarea secţiei cu mobilier făcut la comandă, respectiv, 60 de noptiere şi 14 dulapuri, precum şi dotarea cu două injectomate pentru administrarea intravenoasă a tratamentului injectabil cu antibiotic, la copiii internaţi în această secţie. Pentru noi a fost un proiect frumos, pe care l-am realizat cu mare drag. Noi ne-am ghidat după motto-ul – învaţă să dăruieşti – şi am dăruit cu sufletul”,

Nu este primul gest de mărinimie pe care femeile de la Lionx Onix îl fac. În trecut ele au donat laptopuri pentru copiii nevăzători, au renovat și dotat cu mobilă şi computere, sediul Asociaţiei Nevăzătorilor din Reşiţa.

La acțiunea de astăzi a fost prezentă și Daniela Holzheimer, guvernatorul Districtului 124 România. „Mă bucur să fiu, din nou, alături de reşiţeni, de data aceasta pentru un alt proiect important. Femeile din club nu au uitat să dăruiască întregii comunităţi în care trăiesc. Astăzi le-au oferit copiilor care ajung la Spitalul judeţean de urgenţă o şedere mai plăcută, prin dotarea cu mobilier drăguţ, colorat şi asortat cu saloanele. Vom încerca şi pe viitor să dăruim cât mai mult, fapt pentru care aşteptăm să ni se alăture cât mai mulţi voluntari care să se implice în astfel de proiecte”.

Powered by Jasper Roberts - Blog