Menu

Articol

0 Comentariu

Dorel de la „defrişări” a lăsat Banatul Montan fără curent electric

Celebrul personaj al tranziţiei noastre continuă să facă pocinoage acolo unde nici nu te aştepţi. După ce a rupt cu cablurile electrice cu târnăcopul ori cu excavatorul şi a lăsat străzi întregi fără apă la robinete, astăzi Dorel a comis-o din nou, lăsând, timp de o oră şi jumătate, fără curent electric mai multe localităţi din judeţ.

Conform fişei postului său, Dorel a executat lucrări de defrişari însă, cu gândul la vacanţă ori la ziua de ieri, nu a ţinut seama de direcţia din care bătea vântul şi nici nu calculat bine unghiul de tăiere, ceea ce a făcut ca arborele să cadă peste firele reţelei electrice. De aici şi până la pana de curent resimţită precum o undă seismică la Reşiţa, Bocşa, Oraviţa, Moldova Nouă, Văliug şi în satele şi comunele aparţinătoare nu a fost decât un pas, timp în care Dorel a fost cel mai înjurat drujbist din Banatul Montan.

„Referitor la deranjamentul raportat în zona Resita, precizăm ca incidentul a fost cauzat de efectuarea unor lucrări de defrişare executate de o firmă terţă. În cadrul operaţiunii de defrişare, din cauza unei erori de calcul, la ora 13.58, un copac a cazut pe linia Reşiţa – Caransebeş, afectând alimentarea cu energie electrică. Echipele E-Distribuţie Banat au intervenit în cel mai scurt timp posibil, astfel încât alimentarea clienţilor afectaţi a fost posibilă treptat, ultimii consumatori fiind alimentaţi la ora 15.24”, se arată în comunicatul E-Distribuţie Banat.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog