Menu

Articol

0 Comentariu

DSP Caraş-Severin va fi condusă de un jurist

La sediul Direcţiei de Sănătate Publică Caraş-Severin a avut loc ceremonia instalării în funcţie, până la organizarea concursului de director executiv, a lui Dănilă Miloş. Prefectul judeţului, Matei Lupu, a dat citire Ordinului semnat de ministrul Sănătăţii şi au urmat câteva consideraţii referitoare la eveniment şi la activitatea pe care urmează să o desfăşoare noul director executiv.

Spre deosebire de ce s-a întâmplat la investirea inspectorului general şcolar Ioan Benga, festivitatea de astăzi a fost scurtă, noul director şi prefectul limitându-se să vorbească strict la obiect. Matei Lupu a mulţumit vechii conduceri pentru activitatea depusă, contrazicându-l, parcă, pe ministru Bozdog care justificase demiterea lui Dragoş Luca de slabele rezultate în procesuul de vaccinare antirujeloă. De altfel, fostul şef al DSP a remarcat că Matei Lupu este prima persoană publică din Caraş-severin care îi aduce mulţumiri în ultimele luni.

De precizat că, până la organizarea concursului, Dănilă Miloş va  ocupa nu doar funcţia de director executiv, ci şi pe cea de jurist, ocupată în cadrul DSP până la numirea sa pe funcţie, iar foştii directori - Dragoş Luca şi Radu Albotă - nu vor pleca din sistem, aşa cum s-a întâmplat cu inspectorii şcolari.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog