Menu

Articol

După modelul Nescafe 3 în 1, guvernul propune comasarea a cinci formulare într-unul singur

Eugen Teodorovici, la Reşiţa

În vara anului trecut, Eugen Teodorovici era unul dintre cei mai critici social-democraţi la adresa revoluţiei fiscale pe care o propunea PSD. De criticile acestuia nu scăpase nici Liviu Dragnea, ca fiind cel mai în măsură să deconteze toate eşecurile partidului şi guvernării.

Pe atunci, Teodorovici era doar senator şi consilier onorific al primului-ministru, Mihai Tudose. Astăzi, ministru fiind la Finanţe, social-democratul şi-a îndulcit tonul şi discursul .

Într-o intervenţie la Antena 3, pe tema celebrului Formular 600, Eugen Teodorovici a lăsat să se înţeleagă că Guvernul din care face parte va emite, până în 25 martie, un act normativ care va comasa cele cinci formulare existente în prezent, într-unul singur.

„Va fi o schimbare radicală în bine, vom veni cu un act normativ care ne va schimba mecanismul în unul foarte simplu, va fi un singur formular, din cele cinci câte au persoanele fizice. Vom vedea care va fi termenul de depunere. Va fi pe estimare şi nu pe realizare. Cei care au depus nu trebuie să o mai facă decât dacă sumele declarate până în prezent sunt mai mari decât estimările pe acest an. Toţi contribuabilii îşi păstrează calitatea de asigurat medical, nu-şi pierde nimeni această calitate”, a declarat Teodorovici citat de Capital.

Powered by Jasper Roberts - Blog