Menu

Articol

După şase etape, în Valea Domanului a venit prima victorie adevărată!

CSM Şcolar Reşiţa – Unirea Alba Iulia 4 – 1 (3 - 0)

Jucătorii reşiţeni au făcut primul lor meci bun în actuala ediţie de campionat, impunându-se cu 4-1 în disputa cu Unirea Alba Iulia, cea care se anunţa între pretendentele la promovare, alături de Metalurgistul Cugir şi CSM Şcolar Reşiţa. Succesul de astăzi coincide cu venirea la conducerea clubului a lui Cristi Bobar.

Începutul de partidă a fost unul echilibrat, cu un plus la capitolul ocazii pentru gazde care au avut două oportunităţi prin Săulescu să deschidă scorul, în min. 12 şi 23. De partea cealaltă, Zimmermann a avut, in min. 26, o intervenţie salutară, scoţând de sub bară mingea expediată de Selagea.

În min. 26, Taciuc a executat un corner de pe partea dreaptă, Breşneni a reluat spectaculos cu capul pentru 1-0. Cinci minute mai târziu, Curtuiuş nimerit bara, mingea i-a revenit lui Săulescu care a reluat îm gol. În min. 36, acelaşi Săulescu a relut cu capul în gol mingea centrată de Mierlici, stabilind scorul pauzei, nu înainte ca mijlocaşul gazdelor să rateze golul de 4-0.

După pauză, a continuat recitalul lui Săulescu, care în min. 54 a înscris al treilea său, primind aplauzele unui public puţin numeros.

În min. 85, oaspeţii au înscris golul de onoare prin Grozav, care l-a executat pe Zimmermann cu un şut imparabil, în diagonală şi la vinclu, la o lovitură din afara careului.

Victorie meritată, după cel mai frumos meci jucat în această ediţie de campionat. Etapa următoare, reşiţenii se vor deplasa la Cugir, unde vor întâlni pe Metalurgistul, una dintre favoritele la promovare în liga II-a de fotbal.

CSM Şcolar Reşiţa: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis – Breşneni, Mierlici, Săulescu, Ene Dumitru – Taciuc, Curtuiuş.

Au mai jucat: Prodan, Toma, Staicu şi Musteţea.

Unirea Alba Iulia: Sporea – Morar, Ivan, Potopea, Grozav – Giurgiu, Davidas, Păcurar, Selagea – Mureşan şi Oară.

După pauză au intrat: Marcu, Tat, David.

Săulescu

Powered by Jasper Roberts - Blog