Menu

Articol

1 Comentariu

Grindeanu o dă la pace cu Dragnea. Ce părere au pesediştii din Caraş-Severin?

Fostul premier al României, Sorin Grindeanu, demis în urma unei moţiuni de cenzură iniţiată chiar de colegii săi din PSD, lasă să se înţeleagă că regretă gestul său care a dus la o mică criză politică în România şi i-a isterizat pe primarii şi susţinătorii din Banat, ce se raliaseră împotriva lui Liviu Dragnea. Într-un interviu acordat stiripesurse.ro "premierul-victimă" şi-a turnat cenuşă în cap şi a recunoscut că a avut o întâlnire „părintească” cu Liviu Dragnea. Discuţia l-a ajutat să-şi reconsidere faptele şi să se considere mai înţelept, după experienţa dureroasă pe care a avut-o.

 „S-au spus foarte multe lucruri. Nu cred că a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înţelegere (Liviu Dragnea, n.r.). Mi-a vorbit despre tinereţe şi despre tentaţii, despre loialitatea faţă de partid şi despre datoria faţă de ţară. Aş zice că mi-a vorbit părinteşte. Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienţei politice, un plus pe care îmi doresc să-l folosesc in continuare în interiorul partidului.

Când doi oameni maturi care îşi doresc stabilitate pentru această ţară stau din nou la aceeaşi masă, este clar că îşi doresc amandoi un partid puternic şi nedivizat care să guverneze spre binele cetăţenilor“, a mărturisit spăşit fostul prim-ministru.

Împăcarea dintre cei doi pare doar o problemă de timp, după cum au observat analiştii politici. Şi câd te gândeşti câte vorbe grele şi-au aruncat unul altuia în urmă cu două luni... (Foto: economica.net)

Comentarii

Foamea trece prin stomac!

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog