Menu

Articol

Handbal la Bocşa - „Cupa prof. Ion Lepşi”, prima ediţie

Autor: 

În cartierul Nufărul din Bocşa, mâine, 9 iunie, de la ora 10.00, în sala de sport a orașului, se va desfăşura prima ediţie a competiţiei „Cupa prof. Ion Lepşi”, la handbal fete. La evenimentul sportiv vor participa patru echipe din localităţile: Bocșa, Reșița, Berzovia și Deta.

Referitor la eveniment, Ioan Liuţ, unul din organizatori, ne-a declarat:

„Sportul, cel mai minunat mod de-ați menține sănătatea și vitalitatea, a devenit un mod de viață pentru cei care au avut pasiune și ambiție. Unul dintre acești oameni a fost și profesorul Ion Lepși. Fiu al Văii Almăjului, adoptat definitiv de Bocșa, a reușit să transmită dragostea pentru sport multor tineri bocșeni.

Pe lângă celelalte discipline sportive, handbalul a ocupat un loc important în preocupările domniei sale. Astfel, ca un omagiu, pe lângă competiția de fotbal pentru băieți, de anul acesta „Cupa prof. Ion Lepși” va cuprinde și o competiție de handbal juvenil pentru fete.

Vă așteptăm cu plăcere să aplaudăm împreună, la scenă deschisă, evoluția micilor handbaliste, să încurajăm fair play-ul, dar mai ales să aducem un omagiu celui care a fost prof. Ion Lepși”.

Tinerele sportive vor fi recompensate de către organizatori cu diplome, medalii și cupe.

Competiţia este organizată de Primăria orașului Bocșa, Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură, familia Lepși și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin,

 

Powered by Jasper Roberts - Blog