Menu

Articol

În 2017, parlamentarii Puterii au fugit de presă ca dracu’ de tămâie

Relaţia dintre presă şi parlamentarii de Caraş-Severin ai Puterii nu a fost una grozavă în anul recent încheiat. Conferinţele de presă desfăşurate de aceştia au lipsit aproape cu desăvârşire. Dacă luăm în considerare şi faptul că majoritatea reşiţenilor nu ştiu unde pot fi găsite cabinetele parlamentare , spune totul despre activitatea social-democraţilor în teritoriu în privinţa audienţelor.

Mai activ în raporturile cu mass-media s-a dovedit şi în anul ce a trecut, senatorul Ioan Chisăliţă, restul colegilor săi având apariţii care au trecut neobservate. De altfel, activitatea din teritoriu nu diferă mult de cea din Parlamentul României.

Astfel, deputatul Luminiţa Jivan a avut doar două luări de cuvânt şi zece propuneri legislative, aproape ca deputatul Ion Mocioalcă, cu trei luări de cuvânt şi zece propuneri legislative.

Deputatul Ion Spânu s-a înscris cu nouă luări de cuvânt, în tot atâtea şedinţe, opt declaraţii politice şi 41 de propuneri legislative, din care una a ajuns lege.

Cel mai prolific dintre parlamentarii PSD se dovedeşte Ionuţ Chisăliţă, cu 20 de luări de cuvânt în plen, cu o întrebare, cinci interpelări, opt declaraţii politice şi 43 de propuneri legislative.

Powered by Jasper Roberts - Blog