Menu

Articol

În Liga a IV-a de Fotbal: 24 de etape de suspendare pentru un cap dat în gură abitrului

Autor: 

Duminică, 30 septembrie, la meciul dintre Nera Bozovici şi Viitorul Caransebeş, partidă contând pentru etapa a patra a a Ligii a IV-a, meciul a fost oprit în minutul 72, la scorul de 0-2, ca urmare a agresării arbitrului de centru Roberto Svatsinka. Atunci, după un fault asupra caransebeşeanului Drăgoi, acesta a ripostat, iar Ion Adamescu, de la gazde, a intrat într-un dialog cu arbitrul, acesta l-a avertizat pe jucătorul Bozoviciului că îi va arăta cartonaşul galben, după care Adamescu s-a apropiat de Svatsinka şi l-a lovit cu capul în gură. Centralul partidei s-a prăbuşit pe gazon, a intervenit şi medicul delegat pentru acest meci, iar după câteva minute în care i s-au acordat îngrijiri, Roberto Svatsinka, împreună cu observatorii Silviu Haramuz şi Marian Meşinschi au luat hotărârea să oprească întâlnirea şi să-i trimită pe jucători la vestiare.

În urma acestui incident, Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, reunită miercuri, 3 octombrie, a hotărât validarea rezultatului de 0-3 în meciul Nera Bozovici – Viitorul Caransebeş, precum şi suspendarea jucătorului Nerei Bozovici, Ion Adamescu, pentru 24 de etape şi plata unei amenzi de 800 de lei.

 La rândul ei, conducerea clubului din Bozovici a emis un comunicat semnat de preşedintele Silviu Velcotă, în care se arată: „Având în vedere incidentul din meciul ACS Nera Bozovici – Viitorul Caransebeş, ne cerem scuze pentru gestul jucătorului Ion Adamescu. De asemenea, ne delimităm total faţă de acest tip de comportament, urmând că în cel mai scurt timp să anunţăm măsurile care se vor lua în urma celor întâmplate”.

Powered by Jasper Roberts - Blog