Menu

Articol

Începe cel mai apreciat festival. Gărâna Jazz Festival a ajuns la cea de a XXII-a ediţie

Mâine, 12 iulie, la Gărâna începe Festivalul de Jazz. Cele trei scene din Munții Semenic (Poiana Lupului, Hanul la Răscruce și Biserica Catolică din Văliug) își așteaptă iubitorii de jazz din toată Europa, pentru a se bucura de cele 25 de concerte susținute de muzicieni din 16 țări, inclusiv România.

Organizatorii au o mulţime de surprize pentru fanii jazz-ului, printre cei care vor presta se numără Youn Sun Nah & Ulf Wakenius, Stanley Clarke Band, Sly & Robbie meet Nils Petter Molvær feat. Eivind Aarset & Vladislav Delay, Roberto Fonseca Trio, Rymden (Wesseltoft, Öström, Berglund), Avishai Cohen’s Big Vicious, Puba Jazz Connection, Adam Bałdych & Helge Lien Trio și Tore Brunborg, Stefano Battaglia Trio, Emil Bîzgă Quartet - Gipsy Blues, Exit Oz.

Dacă nu ați apucat încă să achiziționați bilete la festival, o mai puteți face și la fața locului, la punctul de acces în Poiana Lupului, de joi, începând cu ora 16.00, în trei variante: bilet de o zi, la prețul de 85 lei; abonament pentru trei zile, la prețul de 240 lei și abonament pentru întreaga perioadă a festivalului, la prețul de 300 de lei.

Powered by Jasper Roberts - Blog