Menu

Articol

Interes minor pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Vineri, 19 octombrie,  este ziua în care Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Acţiunea se va desfăşura la Reşiţa, în incinta Universităţii Eftimie Murgu (sala Campus Cafe).

Scopul acestei burse este acela de a facilita accesul absolvenților la posturile disponibile și de a face posibilă interacțiunea directă a acestora cu agenții economici. La bursă pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Până la această dată, doar 14 agenti economici dintre cei contactaţi au confirmat participarea la bursă, oferind un număr de 53  locuri de muncă pentru absolvenţi. Din păcate, doar trei dintre acestea vizează absolvenţii de studii superioare:  inginer sudor, inginer TCM şi asistent manager. Celelalte locuri de muncă oferite sunt în domenii variate: vînzător, lăcătuş, ospătar, bucătar, electrician, confecţioner, sudor, casier, cameristă, măcelar, barman, dulgher, zidar, operator calculator , tehnician servicii IT şi muncitor necalificat.

Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, pe lângă posibilitatea de a obţine un loc de muncă, şi posibilitatea de a obţine informaţii suplimentare  referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES. De asemenea, agenţii economici vor putea obţine informaţii despre măsurile de stimulare a ocupării forţei de muncă de care pot beneficia angajând persoane înregistrate în evidenţele Agenţiei.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17, le pot transmite la adresa de mail: ajofm@cs.anofm.ro sau ne pot contacta la numărul de telefon 0255/212380. Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită.

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog