Menu

Articol

Întrebări punctuale puse ministrului Sănătăţii de Valeria Schelean-Şomfelean, deputat PNL

Valeria Schelean-Șomfelean

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, va trebui să răspundă la câteva întrebări adresate de deputata liberală, Valeria Schelean-Şomfelean, legate de Programul PSD pentru sănătate.

În campania electorală, în programul prezentat și asumat în fața alegătorilor, PSD promitea „dotarea fiecărui spital judeţean  cu: echipamente de imagistică moderne, echipamente pentru analize de laborator, paturi pentru arși (6-10 paturi)...”.

„Având în vedere aceste angajamente făcute și faptul că guvernarea PSD-ALDE este deja exercitată de doi ani, dintr-un mandat de patru ani, am adresat o serie de întrebări doamnei ministru al Sănătății prin care îi dau ocazia să ne prezinte ceea ce a făcut Ministerul Sănătății pentru cetățenii din județul Caraș-Severin”, preciza deputata. 

Valeria Schelean-Şomfelean a întrebat care este stadiul îndeplinirii angajamentelor făcute și prezentate mai sus în ceea ce priveşte Spitalul Județean de Urgență Reșița?

Dacă Spitalul Județean de Urgență Reșița se află pe lista spitalelor județene care sunt suținute de Minister pentru diferite proiecte de investiții pentru Reabilitarea / modernizarea / extinderea / dotare? Care sunt aceste proiecte, care este valoarea lor și care este termenul pentru finalizarea fiecarui obiectiv?

Care este valoarea investițiilor făcute de Minister pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița defalcat de ani, în anul 2017 și în anul 2018?

Care este valoarea investițiilor pe care Ministerul le are în vedere pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița pentru anul 2019 și pentru anul 2020?

Powered by Jasper Roberts - Blog