Menu

Articol

Întreprinzătorii reşiţeni vor fi promovaţi de administraţie, pe o platformă online

Primăria Municipiului Reşiţa este decisă să apeleze la toate mijloacele de care dispune, pentru a-i promova pe oamenii de afaceri care au ales să investească în Reşiţa, dar şi să-i identifice pe toţi cei care susţin economia locală.

Locuitorii sunt rugaţi să completeze un chestionar online care va ajuta primăria în demersul ei. În acest sens, sunt căutaţi întreprinzători care: „Au fondat/conduc întreprinderi mici sau mari, cu activitate în Reșița, în orice domeniu: industrie, servicii etc; pe care îi stimați ca realizări, etică profesională și spirit întreprinzător; care considerați că pot fi / sunt deja modele pentru comunitate și/sau tineri interesați de antreprenoriat; care contribuie prin activitatea lor la economia orașului, diversitatea și competitivitatea mediului de afaceri local”, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

Întreprinzatorii propuși de reșițeni vor fi promovaţi pe o platformă online dedicată mediului de afaceri și investitorilor locali! Sugestiile reşiţenilor sunt aşteptate până pe 21 ianuarie 2018.

Informaţii suplimentare puteţi afla pe adresa: https://goo.gl/forms/0VNQkq2yZTrsHhZk1

Powered by Jasper Roberts - Blog