Menu

Articol

0 Comentariu

Ion Mocioalcă; „Interesul nostru nu este să racolăm primari de la alte partide"

Doi primari liberali sunt cu bagajele la uşă, gata să slujească doctrina social-democrată de acum înainte. Magdalena Ciurea, din Ramna, şi Ovidiu Firca-Grădinari, şi-au exprimat public dorinţa de a coabita până la sfârşitul mandatului alături de primarii PSD. Pentru că legea este restrictivă, cei doi nu vor pleca din PNL pentru a nu-şi pierde funcţia de primar. Chiar şi în cazul în care vor fi excluşi din partid, ei vor continua să conducă cele două primării.

Referitor la gestrul celor doi primari liberali, Ion Mocioalcă, şeful social-democraţilor cărăşeni, ne-a mărturisit: „Interesul nostru nu este să racolăm primari de la alte partide. Trebuie să recunosc că există preocuparea mea de a sprijini toate administraţiile locale şi pe toţi primarii din judeţ, indiferent de culoarea politică. Bineînţeles, pe toţi primarii care vor să facă treabă. Cei care nu vor să facă nimic, nu pot fi ajutaţi de nimeni. Un lucru este clar: la noi se munceşte, pe când la celălalte partide nu se întâmplă nimic şi din această cauză primarii lor se îndreaptă spre noi”.

Referindu-se la dorinţa primarilor Ciurea şi Firca, liderul PSD a precizat că aceasta nu poate decât să-l bucure, reamintind că uşa partidului este deschisă pentrui orice primar de la alte formaţiuni politice.  

Întrebat de numărul primăriilor conduse de PSD, Mocioalcă a spus: „Din punctul meu de vedere le avem pe toate”

Powered by Jasper Roberts - Blog