Menu

Articol

Ionela Kovacs, preşedintele ALDE Caraş-Severin, s-a adaptat în Ministerul Culturii

Ionela Kovacs, preşedintele ALDE Caraş-Severin, a petrecut astăzi, de 8 Martie, cu prietenele şi colegele, sărbătorind, conform tradiţiei, aşa cum au sărbătorit milioane de femei din lume şi ţară, Ziua Internaţională a Femeii. Ne-am permis să o felicităm telefonic, atât pentru Ziua Femeii, cât şi pentru funcţia de consilier în Ministerul Culturi, funcţie pe care am auzit că a fost promovată. Ne-a mulţumit pentru felicitări, precizând că funcţia nu este chiar nouă, fiind consilier ministerial deja de câteva luni.

Reaimintim că Ionela Kovacs a fost directorul societăţii de transport local din Reşiţa şi numele ei a fost vehiculat în legătură cu ocuparea postului de director al Teatrului de Vest Reşiţa şi al Direcţiei Judeţene de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Caraş-Severin. Până la urmă, politiciana ALDE, pasionată de cultură, şi-a găsit locul tot în acelaşi domeniu, însă mult mai sus, în minister.

„Sunt mulţumită de ceea ce fac. E o muncă frumoasă şi am colegi buni. Desigur, e altceva, e mai greu decât ceea ce am făcut în judeţ, însă m-am adaptat şi consider că facem treabă bună la Ministerul Culturii”, ne-a declarat Ionela Kovacs.

Powered by Jasper Roberts - Blog