Menu

Articol

Ionesie Ghiorghioni s-a întors acasă. La casa din Reşiţa în care se află sediul Pro România

Ionesie Ghiorghioni

Surpriză pentru mulţi dintre cei care vineri la prânz au fost la întâlnirea cu Victor Ponta şi Daniel Constantin, să-l vadă pe fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, intrând degajat în clădirea de peste drum de Casa de Cultură a Sindicatelor Reşiţa, în care îşi are sediul Pro România. Ba, chiar să se îmbrăţişeze cu secretarul general al acestei formaţiuni, Ion Mocioalcă.

Deloc schimbat după cei aproape trei ani petrecuţi în puşcărie, din care a ieşit în urmă cu o lună, Ionesie Ghiorghioni a explicat că prezenţa lui acolo nu avea nimic cu venirea la Reşiţa a celor doi lideri de la Bucureşti. „Poate nu ştiaţi că acest imobil (în care se află Pro România, n.r.) este al meu, iar eu am venit să discut ceva cu domnul Simescu“.

Coincidenţă sau nu prezenţa sa la Reşiţa, fostul  om de încredere al lui Sorin Frunzăverde, a mărturisit că, pe moment, nu se pune problema revenirii în politică, întrucât are interdicţie prin soluţia dată de magistraţi, însă nu exclude acest lucru, sperând ca într-o bună zi să beneficieze de o reabilitate judecătorească.

Powered by Jasper Roberts - Blog