Menu

Articol

Ionuţ Popovici: „PMP rămâne un partid care contează pe eşichierul politic românesc“

Ionut Popovici

În ultimele zile au apărut câteva declaraţii ale liderilor liberali privitoare la posibilele treceri ale membrilor PMP în PNL. În timp ce Vasile Blaga declara că în PMP sunt destui membri serioşi care, dacă vor să se înscrie în PNL, sunt bineveniţi, Ludovic Orban a negat o astfel de posibilitate, cel puţin pe moment. Cei doi lideri au susţinut că nu s-au purtat discuţii pe tema asta între conducerile celor două formaţiuni politice.

Întrebat în legătură cu o astfel de posibilitate, Ionuţ Popovici, preşedintele PMP Caraş-Severin, a  fost categoric: „În Partidul Mişcarea Populară, cel puţin eu, nu am auzit măcar o dată să se discute despre acest subiect. Se mai trezeşte câte un filosof dintr-ăsta din politică ca să arunce câte o fumigenă. Numai că, inclusiv acest demers, dacă s-ar pune problema finalizării lui, asta înseamnă că nu va hotărî un singur om, ci un congres al PMP“.

Popovici spune că, în ciuda sondajelor  din ultimele luni, PMP contează în sufragiile electoratului, motiv pentru care nici nu se pune probleme de felul celor care apar în declaraţiile liderilor liberali şi că, „PMP rămâne un partid cu propria-i identitate pe eşichierul politic românesc“

Powered by Jasper Roberts - Blog