Menu

Articol

Jandarmii cărăşenii au ieşit la raport pentru activitatea din 2018

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin a prezentat astăzi, 11 ianuarie, bilanţul pe 2018 a tuturor acţiunilor desfăşurate la nivelul judeţului. Inspectorul şef, colonel Alexandru Tobă a precizat că anul trecut a fost unul extrem de dificil chiar dacă la nivel local activităţile au decurs într-o relativă normalitate.

În perioada supusă evaluării, au fost executate un număr total de 216 misiuni de asigurare, executate de un număr de 777 jandarmi faţă de 221 misiuni de asigurare în anul anterior, la care a fost folosit un număr de 1.405 jandarmi. Reprezentanţii inspectoratului spun că au fost adoptate cele mai eficiente dispozitive şi măsuri pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional, organizarea şi executarea acestor misiuni necesitând o bună planificare şi rulare a efectivelor la dispoziţie.

„Dacă v-am spune că în 2018, jandarmii cărăşeni au constat 195 infracţiuni, au identificat 194 autori, au aplicat 1214 sancţiuni contravenţionale cu o valoare de 293.650 lei, au pus în executare 503 de mandate de aducere, probabil ne-aţi spune că activitatea de bilanţ a reprezentat un moment de imagine şi nimic mai mult, însă aceste cifre, nu sunt doar o realitate matematică, ci reprezintă munca de un an de zile a bărbaţilor şi femeilor în uniformă din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin“, a precizat Alexandru Tobă, şeful Inspectoratului de Jandarmi Caraş-Severin.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog