Menu

Articol

Jucătorii s-au zbătut, Doană a fost mulţumit de prestaţie, iar Sebiş a plecat cu un punct

CSM Şcolar Reşiţa - Naţional Sebiş 0 - 0

Înaintea meciului de astăzi, din cadrul etapei a 11-a a Ligii a III-a de fotbal, Naţional Sebiş avea şapte puncte peste CSM Şcolar Reşiţa. La sfârşitul partidei, diferenţa rămas aceeaşi, deşi gazdele au jucat 35 de minute în superioritate numerică, în urma eliminării lui Enciu.

La sfârşitul meciului, antrenorul gazdelor, Leo Doană a surprins la conferinţa de presă prin declaraţia sa: „Vreau să felicit adversarul, dar în același timp și pe jucătorii mei. Din păcate, din punct de vedere fizic sunt la pământ. În minutul 50 deja se văitau, Bactăr a făcut contractură musculară. Aici nu e vina lor, vina e în altă parte. S-a ratat, am avut ghinion, lipsă de șansă, de valoare în fața porții, dar e greu să joci fotbal dacă nu poți să alergi. Este îmbucurător că jocul a crescut, sper să vină și rezultatele”.

Meciul propriu-zis a fost unul echilibrat, reşiţenii au dominat începutul de joc, mai ales că astăzi au avut în faţa lor două „tabachere”, Goşa şi Charles Ankomah, care la un loc nu cântăresc 90 de kg. Au irosit câteva oportunităţi prin Staicu, în min 32, şut pe lângă poarta adversă, Toma, cap din 3 metri la centrarea lui Săulescu, în min 34, Staicu, în min 41, lovitură de cap la rădăcina barei, şi din nou Staicu în min. 45.

În partea doua, Ankomah, care pare ca un junior de 13-14 ani, a scăpat pe contraatac, dar nu a reuşit să-l păcălească pe Zimmermann ieşit inspirat să-i închidă unghiul. În min. 58, Mărgărit a ratat şi el deschiderea scorului, şutând într-un adversar din mijlocul careului mare, iar Szekely, cel mai experimentat jucător al oaspeţilor, a şutat din alergare, însă Zimmermann a respins spectaculos.

Săulescu a avut şi el ocazia de a aduce trei puncte gazdelor, şutul său, prin întoarcere, din afara careului, a fost deviat în corner.

Un meci terminat la egalitate, care l-a mulţumit pe Leo Doană, nu şi puţinii spectatori care au venit în Valea Domanului într-o zi de vară auitentică, deşi în calendar era data de 3 noiembrie 2018.

CSM Şcolar Reşiţa: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis – Breşneni, Ene, Staicu, Taciuc – Toma, Săulescu. Au mai jucat: Prodan, Izmană şi Hrudei.

Naţional Sebiş: Gakos – Goşa, Pîslaru, Dumitrache, Ruţă – Pintea, Susan, Anhomah, Vereş, Szekely – Enciu. Au mai evoluat după pauză: Pop, Ciochină şi Petculescu.

Powered by Jasper Roberts - Blog