Menu

Articol

La cheful liberalilor, s-a cântat ca la Caransebeş şi s-a jucat ca la Reşiţa

Vineri seara, Organizaţia PNL Caraş-Severin a pus-o de o petrecere de sfârşit de an. Cu toată strădania noastră, nu am reuşit să aflăm numele organizatorilor. Am aflat doar că invitaţiile au fost lansate către toţi liderii partidului şi că întâlnirea de suflet a liberalilor a fost la Caransebeş şi nu la Reşiţa, după cum s-ar fi aşteptat unii.

Şi aceasta nu a fost singura surpriză. PNL Reşiţa, cea mai mare organizaţie din judeţ, a fost ca şi inexistentă la petrecere. Cu mici excepţii, aici fiind inclusă Organizaţia Judeţeană de Femei condusă de o fostă membră a PSD şi unu-doi lideri, ceilalţi liberali reşiţeni au avut preocupări mai importante decât participarea la un chef fie el şi de sfârşit de an. Mai mult decât atât, nu a fost prezentă nici deputata Valeria Schelean-Şomfelean, ca să nu mai vorbim de unii primari ori lideri importanţi ai partidului.

Pentru mulţi nu a fost o surpriză faptul că au lipsit de la chef atâţia liberali cu funcţii, iar acest lucru pare să confirme existenţa grupurilor şi grupuleţelor, de interese, care acţionează sub umbrela organizaţiei judeţene. Aceasta, în condiţiile relaţiilor tensionate existente de mai mult timp la vârful organizaţiei, pe care unii încearcă să le minimalizeze sau să le treacă sub tăcere. Căci, vorba unui mucalit, „Dacă nici la chef nu suntem uniţi, atunci când?” (Foto: Facebook)

Powered by Jasper Roberts - Blog