Menu

Articol

Luca Mălăiescu, despre ce i se întâmplă lui Dragnea: „O sentinţă corectă”

Luca Mălăiescu

Primarul din Oţelu Roşu, Luca Mălăiescu, este unul dintre puţinii lideri social-democraţi care a avut şi are curajul de a privi lucrurile în mod realist, ori de câte ori partidul s-a aflat în centrul unor scandaluri interne sau a unor critici din partea adversarilor politici.

Aşa se întâmplă şi de data aceasta, când preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, cu executare. Luca Mălăiescu este convins că Decizia magistraţilor ÎCCJ este una corectă, chiar dacă a susţinut şi susţine în continuare că sentinţa din dosarul Referendum a fost una politică.

„Cu siguranţă că sentinţa din al doilea dosar este una corectă, pentru că ştim cu toţii că ar fi fost imposibil ca cele două angajate la Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului să fi lucrat la sediul partidului, fără ca preşedintele organizaţiei PSD Teleorman de la acea dată, Liviu Dragnea, să nu fi cunoscut acest amănunt.”

Întrebat despre ce crede că va face pe viitor Liviu Dragnea, Mălăiescu este de părere că preşedintele PSD va continua să conducă partidul şi că va cere un vot de încredere în Comitetul Executiv ce se va ţine astăzi şi pe care, cu siguranţă îl va primi, aşa cum s-a întâmplat şi în trecut.

„Cred că va rămâne, deşi o astfel de atitudine dăunează PSD. Părerea mea, o retragere onorabilă din funcţia de preşedinte ar fi una benefică pentru partid. Cel mai bine este să-şi dea demisia, iar noi să începem să ne reorganizăm şi să recâştigăm încrederea oamenilor, ştiut fiind faptul că PSD are în acest moment o imagine şifonată”, a mai spus Luca Mălăiescu.

Powered by Jasper Roberts - Blog