Menu

Articol

Luca Mălăiescu: „Vor mai apărea valize. În PSD lupta e prea mare, e chiar un război”

Luca Mălăiescu

Valiza cu documente importante pe care DNA nu le-a descoperit în timpul percheziţiilor de la Tel Drum continuă să trezească vâlvă în rândul clasei politice. Informaţii de cea mai mare importanţă pentru anchetatori au apărut aşa, dintr-o dată, la margine de drum, lângă un lan de porumb, cu cocenii netăiaţi.

Opiniile politicienilor sunt dintre cele mai diverse, cu unii care refuză să creadă în coincidenţe şi cu alţii care văd în valiza găsită mâna divinităţii. Luca Mălăiescu, primarul din Oţelu Roşu, cel care de mult timp a spus că Liviu Dragnea trage partidul înapoi, nu crede în coincidenţe.

„Să fim serioşi, valiza nu a fost găsită de un cetăţean de rând în timp ce mergea pe drumul prăfuit. Ar fi fost prea mare coincidenţa, ca acest lucru să se întâmple tocmai în Teleorman. Documentele pe care le conţine nu «se pierd» aşa de uşor. Doar în filme se poate întâmpla aceasta”, spune primarul.

În opinia vicepreşedintelui PSD Caraş-Severin, toate aceste lucruri poate nu s-ar fi întâmplat, dacă Liviu Dragnea ar fi făcut un pas înapoi la începutul anului, atunci când a numit-o prim-ministru pe Viorica Dăncilă. „Acela a fost momentul să se retragă din prim-planul politicii. Am înţeles că nu i-a lăsat pe Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose să conducă, pentru că nu a avut încredere în ei, dar în cazul doamnei Dăncilă chiar nu înţeleg: este omul pe care l-a apărat în atâtea rânduri şi care se dovedeşte loială tot timpul”.  

Cât priveşte viitorul lui Dragnea, Luca Mălăiescu este convins că: „Vor apărea şi alte genuri de valize, poate şi mai voluminoase căci, lupta e prea mare, e chiar un război”.

Powered by Jasper Roberts - Blog