Menu

Articol

Luptătorul Andrei Franţ, cel mai bun sportiv al CSM Reşiţa. Adrian Dacica a fost desemnat antrenorul anului

Andrei Franţ şi Adrian Dacica

Clubul Sportiv Municipal Reşiţa şi-a desemnat cei mai buni sportivi, medaliaţi la campionatele naţionale şi la competiţiile organizate de federaţiile de specialitate. Totodată, a fost definitivat şi clasamentul celor mai buni antrenori, în anul care se încheie peste câteva zile.

La sportivi, pe primul loc s-a situat luptătorul Andrei Franţ, locul I la Campionatele Naţionale de Lupte rezervate seniorilor, ce au avut loc la Reşiţa, precum şi campion naţional la lupte pe plajă.

Următoarele două locuri de pe podium au revenit atleţilor: Narcis Mihăilă, cu două titluri de vicecampion al ţării, în proba de 20 de km marş. atât la competiţia din iarnă, cât şi la cea din vară, şi Marius Cocioran, vicecampion al României la 50 de km marş, şi medaliat cu bronz la 20 de km.

Pe următoarele locuri îi găsim, în ordine pe: Filip Marin, Vlad Caraş, Adam Babaioana şi Maria Rusu, toţi luptători, medaliaţi la campionatele naţionale. Locul VIII i-a revenit lui Ionuţ Dogaru, atletism, locul IX gimnastului Robert Paşca, iar pe poziţia a X-a s-a clasat boxerul Sebastian Niţu.

Adrian Dacica, de la Secţia de lupte, a fost declarat antrenorul anului, poziţia a doua i-a revenit lui Octavian Măzăran-atletism, iar Nicolae Constantin, lupte, a completat podiumul din acest an. (Foto: Info cs)

Powered by Jasper Roberts - Blog