Menu

Articol

Magazin de bijuterii spart în Reşiţa! Hoţii au intrat perforând tavanul cu picamerul!

O spargere demnă de orice film american, cu profesionişti care au acţionat cu picamerul nu noaptea, ci ziua, pentru a nu trezi atenţia vecinilor. Au găurit ziua tavanul despărţitor, iar noaptea au coborât după pradă.

S-a întâmplat la Reşiţa, în noaptea de 7/8 ianuarie, vizat fiind un magazin de bijuterii aflat la parterul Complexului Intim. Tâlharii au profitat de faptul că bijuteria fusese închisă de sărbători, dar şi de faptul că deasupra ei se află o încăpere goală. Drept pentru care s-au pus pe treabă. Vecinii proprietarei bijuteriei au auzit zgomotul făcut de picamer, dar au crezut că în locaţia de la etaj s-au mutat cineva care renova şi punea la punct încăperea.

În noaptea de duminică spre luni, pe la ora 2, alarma magazinului s-a declanşat, la faţa locului au ajuns firma de pază şi propietara care, văzând că sistemul de închidere era neforţat, şi-au zis că alarma s-a declanşat accidental şi nu au intrat. Au mai privit o dată înăuntru, prin geam, apoi au plecat acasă. Dimineaţa, când a venit la serviciu, proprietara a avut un şoc când a văzut gaura din tavan şi peste 700 de grame de bijuterii dispărute.

Potrivit poliţiştilor, care au fost anunţaţi cu o întârziere de şase ore, este cel mai spectaculos jaf care a avut loc vreodată în Reşiţa. Mai ceva ca la Hollywood, de unde şi vorba că, uneori, viaţa bate filmul.

Poliţia încearcă să dea acum de urma spărgătorilor.

Powered by Jasper Roberts - Blog