Menu

Articol

Mama Mia, ce de goluri în Valea Domanului!

CSM Şcolar Reşiţa-Mama Mia Becicherecu Mic 11-0 (4-0)

Primul meci al returului Ligii a III-a la Fotbal, pentru CSM Şcolar Reşiţa, care a stat în etapa inaugurală, a însemnat şi un scor record în Valea Domanului, acolo unde gazdele au făcut instrucţie cu Mama Mia Becicherecu Mic.

E drept, elevii lui Daniel Opriţa au întâlnit echipa clasată pe ultimul loc, cu un singur punct obţinut în tur şi pe care au învins-o la Timişoara cu 8-1.

Gazdele au deschis scorul în min. 9 prin Ene. Trei minute mai târziu avea să fie 2-0, prin golul înscris cu capul de Breşneni. În min. 27, Costin a şutat imparabil la vinclu, de la 20 de m, urcând scorul la 3-0. Breşneni a ieşit din nou la rampă, în min. 28, înscriind cu capul pentru 4-0.

La reluare, în min. 57 Costin a centrat, iar Breşneni a reluat din 7 metri pentru 5-0. Au urmat şase minute cum rar se pot vedea pe un teren de fotbal, chiar şi la acest nivel, în care reşiţeni au înscris cinci goluri, dintre care două într-un singur minut! În min. 63 dribling Negoescu, pasă la Staicu care înscrie pt 6-0. Un minut mai târziu înscrie şi Negoescu cu o scăriţă bine executată. În min. 68 Ene driblează şi portarul şi înscrie, ducând scorul la 8-0. La următorul atac, în acelaşi minut, tot Ene transformă un penalti acordat pentru un fault făcut asupra sa. În min. 69 Negoescu înscrie din pasa lui Ene şi tabela arată 10-0, pentru ca acelaşi Negoescu să stabilească scorul final, 11-0, cu un şut din afara careului în min. 84.

CSM Şcolar Reşiţa: Zimmermann-Szijj, Bactăr, Podină, Copaci-Costin, Vaştag, Bărbulescu, Breşneni-Ene, Negoescu.

După pauză au mai jucat: Staicu, Puţanu, Jula şi Burciu.

În ciuda timpului frumos, la meci au asistat  aproximativ 150 de spectatori.

În meciurile disputate ieri s-au înregistrat rezultatele: Şoimii Lipova-Gloria Lunca Teuz Termei 1-1; Millenium Giarmata-Hermannstadt 3-3 şi Cetate Deva-Internaţional Băleşti 0-0.

Partidele disputate astăzi s-au încheiat cu o mare surpriză, echipa de pe primul loc, Şirineasa, nu a reuşi decxât un1-1 pe teren propriu în compania lui Naţional Sebis. În derbyul zilei CSM Lugoj a învins în deplasare pe CSU Craiova 2 cu 4-3.

Clasament: 1. Şirineasa 37p; 2. CSM Lugoj 32 p; 3. CSM Şcolar Reşiţa 30 p; 4. CS U Craiova 2 - 29 p.

Powered by Jasper Roberts - Blog