Menu

Articol

Marian Apostol a preluat preşedinţia Lions Club Reşiţa Montană

Marian Apostol a preluat, aseară, însemnele Lions Club Reşiţa Montană, drapelul clubului, clopoţelul şi ciocănelul de şedinţă, de la fostul preşedinte, Ovidiu Almăjan, care şi-a încheiat mandatul după un an lionistic.

Lions Club practică un sistem original de alegere a preşedinţilor. Astfel, în fiecare an de predare a mandatului sunt aleşi doi vicepreşedinţi, vicepreşedintele 1 urmând să devină preşedinte în anul următor, iar vicepreşedintele 2, peste doi ani. Apostol Marian a fost ales vicepreşedinte 2, în urmă cu doi ani, în consecinţă, anul acesta a devenit automat preşedintele clubului.

Vicepreşedintele 2, de anul trecut, Ionuţ Burlacu-Luca, a fost confirmat ca vicepreşedinte 1, urmând ca anul viitor, să devină preşedinte. Tot la această întrunire a fost ales vicepreşedintele 2, în persoana lui Daniel Surdu, care va deveni preşedinte peste doi ani.

Devizele cluburilor Lions sunt: „Prietenie, caritate, progres” şi „Noi servim”, subliniind faptul că aceste cluburi se pun în slujba comunităţii, organizând o serie de acţiuni de voluntariat şi acţiuni caritabile.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog