Menu

Articol

Micii şahişti s-au întrecut pentru Trofeul „Moş Crăciun“

Ieri, 19 decembrie, Asociaţia Judeţeană de Şah Caraş-Severin în colaborare cu Direcţia pentru Sport şi Tineret a organizat, la Sala Polivalentă, cea de a IX-a ediţie a competiţiei Trofeul „Moş Crăciun“. Concursul s-a adresat celor mai valoroşi juniori de până la 16 ani din judeţ, care s-au afirmat în competiţiile naţionale şi internaţionale de anul acesta .

La start s-au aliniat 19 juniori, toţi animaţi de dorinţa de a câştiga una din cele şase cupe puse în joc de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin. La final s-a impus,cum era previzibil Buga Andru Mihai, cel mai mare dar şi cel mai experimentat din cei prezenţi însă nu trebuie uitat că până la final Drăgoi Albert Marian a emis pretentii la locul I. Stîngu Alin, Teclis Anca Maria si Vaduva Ion-Valentin confirmă forma bună din ultima perioadă, semn că pe măsură ce cunoştinţele acumulate la cursul de perfecţionare au crescut permanent valoarea acestor sportivi.

„Korcsek Alexandru David a demonstrat principiul invers: un jucător, oricât de talentat ar fi, dacă nu munceşte şi nu se antrenează permanent, abilităţile sale vor scadea inevitabil. La finalul competiţiei toţi participanţii au primit câte un premiu dulce din partea lui Moş Crăciun prin intermediul Asociaţiei Judeşene de Şah Caraş-Severin.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog