Menu

Articol

Mocioalcă, despre politicieni: „Cine crede că mănâncă tot, bea tot şi iubeşte tot se înşeală!“

La conferinţa de presă prilejuită de prezenţa lui Victor Ponta la Reşiţa, deputatul Ion Mocioalcă, care este şi secretar general al Pro România, a risipit şi ultimele dubii legate de felul în care se face politica în România.

Potrivit acestuia: „Politica se face pe interes! Să nu credeți că acei primari pediști și peneliști care au venit la PSD când eu eram președinte au venit de dragul meu. Au venit pe interes. La o parte le-am satisfăcut cerințele, la alții nu, pentru că așa e în politică. Cine crede că mănâncă tot, bea tot și iubește tot se înșeală! Avem unul la București, pe care l-am părăsit, care crede că el poate să facă toate aceste trei lucruri, tocmai pentru că am vrut să stau cu niște oameni normali și de viitor în politică.”

Întrebaţi dacă se vor duce la nunta lui Liviu Dragnea şi a iubitei sale, în cazul în care vor fi invitaţi, Victor Ponta a ţinut să precizeze: „Ştiţi că domnul Dragnea a descoperit recent că se luptă cu firmele care fac pierderi. Care declară pierderi şi scot profiturile. Şi azi am văzut că toate firmele lui, mă rog, cele de pe numele fiului, toate sunt pe pierderi. În schimb, singura afacere de profit pe care a făcut-o domnul Dragnea anul trecut a fost nunta fiului. Probabil, mai are de albit un milion de euro şi mai face o nuntă anul ăsta. Cred că mai multă decenţă şi bun-simţ ar fi important şi nu doar la Dragnea. În general, în politică, pentru că să faci tocmai invers decât spui nu mai merge. Oamenii nu sunt atât de fraieri pe cât îi crede Dragnea“.

Powered by Jasper Roberts - Blog