Menu

Articol

2 Comentarii

Mocioalcă, despre primarul Reşiţei: „Ne cerem scuze că nu l-a căutat domnul ministru”

Ioan Deneş, Ioan Mocioalcă

În conferinţa de presă ţinută ieri la Reşiţa, ministrul Apelor şi Pădurilor a fost întrebat dacă cunoaşte ceva despre intenţia Primăriei Municipiului Reşiţa de a înfiinţa un ocol silvic privat. Ioan Deneş a recunoscut că nu ştia nimic despre aşa ceva, dar a lăsat să se înţeleagă că dacă se respectă prevederile legale şi se depune documentaţia la minister nu vede niciun impediment în acest sens.

La întrebarea dacă primarul Ioan Popa a fost la întâlnirea cu ministrul, care a lăsat să se înţeleagă că discutat cu factorii responsabili din judeţ despre consecinţele inundaţiilor din 13-14 iunie, deputatul PSD Ion Mocioalcă a spus: „Au fost chemaţi toţi primarii care au probleme deosebite pricinuite de inundaţii. Ne cerem scuze că domnul ministru nu l-a căutat (pe primarul Reşiţei, n.r.). Care nu au avut probleme au stat acasă. La ce să fi venit toţi primarii: doar să se fi pozat cu domnul ministru?”, a răspuns ironic liderul PSD Caraş-Severin.

Comentarii

SE VEDE DE LA O POSTA CA CIUMA ASTA ROSIE, NU FACE NIMIC ALTCEVA DECIT PROPAGANDA IMAGISTICA.un asa zis deputa, acest ciumat ,mocioalca, plin de ironii, o aduce pe matracuca aia de asa zis ministru, pt a face poze in zona. nimic constructiv sau creativ. abureli. iata ca se vede motivul real al acestei deplasari in acest teritoriu, de face poze cu primarii psd ului ciumat .asta a fost motivul principal. duceti va dle mocioalca la foto expres cu toti primarii dv, si aduceti o poza si dati le ministrilor psd , la bucuresti sa evite cheltuieli inutile si eforturi fara motiv.ar fi mai bine atit pt ei cit si pt primari, sa suporte pe o matracuca de bucuresti.

Incredibil!asta este raspunsul dat de catre capul di capi PSD in judet? Lamentabil! asa cum este si intreaga guvernare, habarnisti, plini de importanta si cu un singur neuron.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog