Menu

Articol

Moş Crăciun a ajuns în Valea Domanului, unde a fost aşteptat de sute de mici sportivi

Ca în fiecare an, sportivii legitimaţi la Clubul Sportiv Muncitoresc Şcolar Reşiţa – fotbalişti, handbalişti, karatişi şi luptători, au răspuns prezent la întâlnirea, devenită tradiţională, cu Moş Crăciun. Peste 200 de „ţânci”, care peste ani vor bate la poarta marii performanţe şi, cine ştie, cu care ne vom mândri, s-au adunat la Stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului.

Înainte ca Moşu’ să împartă darurile, micuţii au ascultat mesajul video al celui mai valoros produs al fotbalului reşiţean, Cristi Chivu, căpitan al echipei naţionale şi jucător la echipe de TOP din Europa, precum Ajax şi Inter Milano.

Atmosfera a fost una de sărbătoare şi de entuziasm, toată lumea a fost mulţumită pentru această întâlnire.

„Eu vreau să vă spun un singur lucru: „Să dea Dumnezeu să ajungeţi să auziţi din cât mai multe voci, din cât mai multe piepturi, trei silabe: RE-ŞI-ŢA! Să vă ajute Dumnezeu să faceţi performanţă, acum, ca şi copii, şi în viitor, ca şi adulţi. Vouă şi familiilor voastre un sincer La mulţi  ani!”, le-a urat primarul Popa sportivilor, antrenorilor, responsabililor pentru pregătirea fotbaliştilor, handbaliştilor, karatiştilor şi luptătorilor şi, nu în ultimul rând, părinţilor prezenţi la stadion

La rândul său, preşedintele CSM Şcolar Reşiţa, Cristi Bobar, a spus: „A fost o sărbătoare foarte frumoasă pe care am aşteptat-o, în special cei mici, şi mă bucur să-i văd în număr atât de mare la stadion. Am pregătit cadouri pentru toţi copiii şi cred eu că mesajul de la Cristi Chivu trebuie să-i ambiţioneze foarte mult pe copii, un fotbalist plecast de aici, de jos, ajungând unde a ajuns”.

Powered by Jasper Roberts - Blog