Menu

Articol

Multe faze de poartă, dar fără gol în Valea Domanului!

CSM Şcolar Reşiţa – UTA 0-0

CSM Şcolar Reşiţa-UTA

Nici în al treilea meci de pregătire din această iarnă, CSM Şcolar Reşiţa nu au reuşit să înscrie în poarta adversarilor, dar nici să primească gol. Partida jucată astăzi la prânz pe terenul sintetic din Valea Domanului cu UTA s-a încheiat 0-0, deşi ocazii au fost şi de-o parte şi de alta. Mai mult de atât, Negoescu, în min. 30, şi Staicu, min. 77, au băgat mingea în poarta adversarilor, dar din poziţii în afară de joc.

Datorită frigului pătrunzător şi a terenului cu suprafaţă sintetică, jocul a fost alert, cu faze reuşite, şuturi la poartă şi intervenţii spectaculoase ale portarilor, oaspeţii au ţintit bara transversală, min. 24, prin Manea, doar golul se lasă în continuare aşteptat în Valea Domanului, aici unde oficialii cred în continuare în minunea promovării în liga a II-a la fotbal.

„Principalul” gazdelor, Daniel Opriţa, nu s-a arătat supărat pentru faptul că echipa antrenată de el a uitat să înscrie. „Sunt mulţumit de achiziţii şi de faptul că am jucat bine împotriva unei echipe puternice, din liga a II-a. O să vină şi golul, o să vedeţi, pentru că echipa joacă bine”, a mărturisit după meci tehnicianul reşiţean.

În opinia lui Opriţa, ar mai fi nevoie la echipă doar de un fundaş valoros.

CSM Şcolar: Zimmermann – Costin, Bactăr, Podină, Copaci – Bărbulescu, Vaştag, Negoescu, Breşneni, Manole, Ene.

Au mai jucat: Vădrariu, Szijj, Nemania, Petruţ, Liuba, Staicu, Jula. Portarul Petruţ s-a accident, locul săiu în poartă fiind luat de cel pe care abia îl înlocuise, Zimmermann.

Powered by Jasper Roberts - Blog