Menu

Articol

Ofertă bogată de sezon la Casa Alex, din Oraviţa

Casa Alex, din Moldova Nouă, cu cel mai mare magazin autohton de bricolaj din sudul Banatului, vă aşteaptă să-i treceţi pragul în Oraviţa, la ieşire spre Moldova Nouă. Cu o suprafaţă de peste 2.000 de metri spaţiu de vânzare, Casa Alex oferă clienţilor săi o gamă variată de produse, de la aparate electrice şi electrocasnice, sobe de încălzit, perdele şi covoare, la mobilier, adezivi şi materiale pentru construcţii, dar şi componente auto.

Şi pentru că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, la Casa Alex veţi găsi produse adecvate momentului, cum ar fi: brazi naturali Normandia, la 69,99 de lei bucata, globuri, beteală şi alte decoraţiuni ce vor face mai frumos pomul de Crăciun.

Ceea ce este foarte important de ştiut, clienţii Casei Alex au la îndemână varianta creditării CETELEM, 12 luni rate fără dobândă sau prin trei rate cu cardul BRD şi ING ori rate direct în magazin. Într-un viitor apropiat, cumpărăturile se vor face cu ajutorul comenzilor online. Şi încă ceva, Casa Alex a editat catalogul cu produsele din magazin, uşurând în felul acesta efortul cumpărătorilor de a fi la curent cu ultimele noutăţi.

Mai multe surprize veţi găsi dacă veţi trece în aceste zile pragul Casei Alex din Oraviţa.

Powered by Jasper Roberts - Blog