Menu

Articol

Opriţa e dezamăgit, dar nu e totul pierdut! „Mergem să batem la Craiova!”

După rezultatul de egalitate (2-2) obţinut, ieri, pe teren propriu, de CSM Şcolar Reşiţa, în faţa echipei Şoimii Lipova, şansele de promovare ale reşiţenilor au devenit doar teoretice, însă, matematic şi cu un mare DACĂ, echipa lui Daniel Opriţa mai poate promova. Aceasta în condiţiile în care, CSM Şcolar Reşiţa bate tot în următoarele trei etape, iar CSM Lugoj face cel puţin un egal acasă cu Şirineasa, în penultima etapă. O condiţie esenţială, însă, este ca Federaţia de fotbal să sancţioneze pe Şirineasa, luându-i 9 puncte, ca urmare a unor nereguli privind statutul echipei din judeţul Vâlcea, dar care joacă în Valea Jiului, la Petroşani.

Ieri, după meciul în care CSM Şcolar a obţinut doar un egal cu Şoimii Lipova, în conferinţa de presă, antrenorul echipei din Reşiţa, Daniel Opriţa, a spus că e dezamăgit, că, din păcate, atât poate echipa şi că îşi asumă acest semieşec, precum şi eşecul în cazul nepromovării. În acelaşi timp, Opriţa a spus că nu consideră totul pierdut şi că echipa se va bate până la final, atât timp cât mai există chiar şi şanse minime. „Noi jucăm, nu depunem armele, mergem să batem la Craiova şi aşteptăm un miracol!”, a spus Opriţa.

„A fost şi ghinion!”

„Nu sunt mulţumit de rezultat şi nu sunt mulţumit de ce s-a întâmplat în prima repriză după ce am marcat primul gol. Pentru că ce s-a întâmplat în a doua repriză, eu zic că a fost şi ghinion, pentru că ei rar au trecut centrul terenului, numai pe nişte contre. Am avut multe situaţii să marcăm, am avut ocazii clare, am încercat să revenim de la 1-2, a fost bine că am egalat destul de repede, dar, n-a mai intrat şi al treilea gol. Am înţeles că a fost penalty la ultima fază, mulţi spun, acum nu pot eu să spun dacă a fost sau nu. Nu putem noi să ne ascundem după arbitraj!”, a spus Opriţa.

„Poate vă gândiţi la viitor! Dar, plecat de la început cum trebuie!”

„Dacă e să ne luăm după ce mai e de jucat, nu e totul pierdut, dar, nu e uşor. (...) E greşeala mea, nu a lor. Eu am făcut echipa, eu îmi asum rezultatul, nu vreau să păcălesc pe nimeni, trebuie să ne asumăm cu toţii greşelile, eu o să mi le asum. Accept şi criticile, dar, trebuie să le acceptăm toţi şi să le spunem. Da? Şi eu, pe viitor, că n-o să mai rămân la echipă, stau aceste trei meciuri, că e normal să stau până la final, dar, dacă vreţi să ascultaţi, bine, dacă nu, nu, că nu am niciun interes. Sunt multe lucruri de pus la punct aici, ca să fie o echipă cum a fost Reşiţa. Că te duci în Liga a II-a şi te duci degeaba! Acuma, cu totul, după ce se întâmplă, suntem de Liga a III-a. şi în teren şi în afara terenului. Cu o strategie bună, pe viitor, se poate! Dar, plecat de la început cum trebuie. Nu să ne trezim pe la jumătatea campionatului sau prin nu ştiu ce etapă. Ajutaţi-i! Şi presa şi toţi, că aveţi de câştigat. O să vină echipe mai bune să joace la Reşiţa, se televizează meciurile la Liga a II-a, la Liga I, şi toţi avem de câştigat! Şi eu, pentru că sunt cu sufletul alături de echipă, de oraş!”

„Mergem să câştigăm!

„Mai credem în miracole până la final! (...) Mergem să câştigăm la Craiova. Mai sunt aceste trei meciuri şi vedem unde suntem!”, a concluzionat Daniel Opriţa.

Powered by Jasper Roberts - Blog